Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60.00€
*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60.00€
*Iσχυεi για παραγγελίες έως 2kg
Πλύνετε καλά τα χέρια σας και αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. |
|
Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει για 30 λεπτά περίπου μέχρι τους 40° C. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα νερού (συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής) μέσα στο αποστειρωμένο μπιμπερό. Μην χρησιμοποιείτε ξαναβρασμένο νερό. |
|
Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται στο κουτί. Χρησιμοποιείτε πάντα κοφτές μεζούρες. |
|
Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο νερό, σύμφωνα με τον πίνακα διατροφής. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε κάθετα και με μεγάλη ένταση (τουλάχιστον για 10 δευτερόλεπτα) μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Αφαιρέστε το καπάκι του μπιμπερό και τοποθετήστε την αποστειρωμένη θηλή. | |
Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος (40° C) στον καρπό σας πριν το τάισμα. |